tiistai 19. lokakuuta 2010

Cherry on top


Kertulta taannoin sain tällaisen tunnustuksen. Kiitos kiitos! Tämä oli ensimmäinen laatuaan tälle blogille ja tuntui tosi hyvältä.

Tunnustus pitää
1. antaa eteenpäin viidelle bloggaajalle, joista pitää ja jotka inspiroivat
2. listata kolme itselle rakasta asiaa
3. ja laittaa näytille kuva jota rakastaa kera selityksen, miksi.

1. Kiinnostavia blogeja on ihan liikaa, ja aikaa liian vähän, mulla on noin nelisenkymmentä lempparia syötteenlukijassa. Mutta osa niistä on sellaisia joiden päivitykset täytyy nähdä aina heti. Mainitsen tässä nyt viisi vaikka varmasti ovat tunnustuksia jo monilta tahoilta saaneet. Ei siis mitään velvoitetta laittaa tätä eteenpäin.

Mimmin tekstejä lukiessa tunnen usein vahvaa yhteenkuuluvuuden tunnetta. Ilonan kuvia, värejä ja rehellisyyttä ihailen. Violetin tekstit ovat kuin napakoita kolumneja myös kauniilla kuvilla höystettynä. Jonnan muistiinpanot lapsista ja elämästä koskettavat. Merjan tyylikästä kotia kurkin mielelläni, hänen kuvissaan pääsee matkalle, ennen vähän kauemmas kuin nykyään.

Kaikkia näitä naisia yhdistää siis taito kertoa ajatuksistaan tekstein ja mahtavin kuvin. Huomasin juuri etten seuraa yhtäkään blogia jota pitäisi mies, hups.

2. En listaa tähän niitä oikeasti rakkaimpia asioita kuten läheiset ja ystävät. Mutta semmoisia vähän pinnallisempia tärkeitä asioita ovat lukeminen, oma rauhallinen hetki joka päivä, ja luonto.

3. Kuva oli vaikea valita koska varmaan kaikki kuvat lapsistani ovat rakkaita. Suurinta osaa niistä en kuitenkaan halua täällä jakaa. Tämä kuva on reilun vuoden takaa, rajasin lapsen kasvot pois joten aika olennainen asia eli ilme puuttuu. Isoveljen silmät loistavat.


2 kommenttia:

Ilona kirjoitti...

Oi, kiitos! :)

Mimmi kirjoitti...

Kiitos! Olen viettänyt blogihiljaisuutta tällä viikolla, joten huomasin tämän vasta nyt, kylläpä lämmitti mieltä tämän vähän tylsän ja harmaan opiskelupäivän päätteeksi! Kiitoskiitoskiitos. :)