keskiviikko 1. joulukuuta 2010

Kuuleeko Korvatunturi?

Kirjoitettiin pukille. Tiuhti on kovin kiinnostunut kirjaimista ja numeroista, haluaa välttämättä kirjoittaa mallista. Aika kauan meni tämän pitkähkön kirjeen kirjoittamiseen. Minä lupaan postittaa mutta salaa säilytän kirjeet muistoina, koska tiedän että tontut tiedustelutehtävissään ovat nämä toiveet jo vastaanottaneet.
Sain kuin sainkin joulukalenterin ajallaan valmiiksi. Ekan aamun "luukku" avattu, muutama nuppineula työssä vielä kiinni ja ripustuskepukka puuttuu. Taustakangas on kirppikseltä ostettu pellavapöytäliina, muut kankaat äidin kangaslaatikosta tai vanhoista vaatteista.

Illalla kuvauskurssilta lähtiessä pystytettiin S:n kamerajalka keskelle katua ja otettiin kuvia kauniista puista. Enemmänkin olisi voinut kuvata mutta oli niin kylmä. Varpaat olivat tunnottomat kun tulin kotiin.

PS Idean kalenterin toteuttamiseen varastin törkeästi Piilomajasta. Ihastuin kalenteriin kun sen pari vuotta sitten siellä näin. Toivottavasti Piilomajan pitäjä ei pahastu.

5 kommenttia:

Mirva kirjoitti...

Minun kalenteri ei ole vielä valmis. Omatunto pistelee, vaikka tiedän ettei lapsi oikeastaan tajua vielä edes koko hommaa. Onneksi O:lla on tänään vapaata, niin saan ommeltua sen loppuun -- käsin, koska kone ei toimi...

Hieno tuo sinun kalenterisi. Ja hatunnoston paikka, kun sait sen ajoissa tehtyä!

Taru kirjoitti...

Ihana T <3

Jonna kirjoitti...

Hieno kalenteri!

Anonyymi kirjoitti...

En tietenkään pahastu, ei tuollaisiin asioihin mitään omistusoikeutta ole;-)
Mutta sen sanon että luulin hetken lukevani omaa blogiani äsken!

Riikka kirjoitti...

Mirva: Toivottavasti jaksat ommella....käsin jos saat tehtyä se vasta hatunnoston paikka onkin!

Jonna Kiitos:)

piilomaja: Aika samannäköinen on, piti vielä googlettaa se sun kalenteri, joskus silloin pari vuotta sitten piirsin mallin muistikirjaani blogistasi. Kyllähän nämä käsityöideatkin pitäisi olla omistettavissa. Jotkut niitä myykin. Mutta ainakin mainitsin kenen designia tämä on....(jos tietäisin miten nolona-hymiö tehdään laittaisin sen tähän). Mä tykkään kun tämä ei oo semmonen ällöperinteinen punavalkojouluhörhellys.