sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Sekalaista ja siklausta

Tänä viikonloppuna opin siklaamaan. Sillä välin Tiuhti nikkaroi puuveneen ja kuulapelin ja Viuhti vaan mennä viipotti, levitteli puunkappaleita lattialle ja maisteli taululiitua.

Ennen leffaan lähtöä lauantai-iltana tein Kankkusen pizzaa Anna-Leena Härkösen keittokirjasta ilman kankkusta ja homejuustoa ja siitä tulikin paras pizza pitkään aikaan. Pohjalle ei laitettu tomaattipyrettä vaan smetanaa. Päälle kerros mozzarellaraastetta, tomaatteja, kinkkua, ananasta ja rucolaa ja lisää mozzarellaraastetta. Tehdään toistekin, ilman kankkusta. Mietin oikein koska olen siinä olotilassa ollut, enkä muista. Se oli varmaan 2004.

Kudoin parvekkeella toppatakki päällä, kynsikkäät kädessä, tohvelit jalassa. Oli lämmin.

*********************************************************************************

Kävin katsomassa Black Swanin, tietämättä juurikaan mitään elokuvasta. Vasta liput ostettuani totesin sen olevan trilleri, ja niitä en halua katsoa. En kuitenkaan joutunut katumaan vaikka osittain sormien välistä jouduin teatterissa kurkkimaan. Suosittelen, vaikka yleensä en nauti elokuvista joista jää paha mieli. Mutta tämä oli samalla niin kaunis ja koska palautuu mieleen vielä seuraavanakin päivänä, siis hyvä elokuva.

Tänä aamuna luin erään tähtitanssijan mielipiteitä elokuvasta. Hänen mielestään elokuva antaa vääristyneen kuvan baletista ja tanssijoiden arjesta. Hän sanoo baletin vaativan älyä. No, minusta on lapsellista kuvitella elokuvakatsojien muodostavan mielipiteensä tanssilajista yhden elokuvan perusteella, varsinkin kun elokuvan aiheena on ihmisen särkyvä mieli eikä baletti yleensä.

**********************************************************************************

Huomenna porataan taas. En ehkä syö sen jälkeen enää, koska se edellinen porausjälki vihloo niin saakelisti ja huomenna ne meinaa porata toisesta poskesta. Ei ole vanhaks tulemista.


Niin ja nuorimmainen joutui vieroitukseen. Kaksi ekaa maitopullotonta yötä on menneet yllättävän hyvin, nyt kun kehaisin saan varmasti valvoa ensi yön.

Ei kommentteja: