sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Lähti kaupungille kameran kanssa ja

otti vain epätarkkoja kuvia jaloistaan kotirapussa sekä auton ikkunan läpi.
Katsoi päättömän elokuvan, joi Como Bellinin, söi taivaallista risottoa päättömän kalliissa ravintolassa hyvän punaviinin kera, tuli kotiin ja laittoi lapset nukkumaan. Niin ja oli mieskin kanssansa kameran lisäksi.

4 kommenttia:

Mirva kirjoitti...

Kuulostaa hienolta illalta (mistä kai kielii kuvaamisen unohtuminenkin)! Edelliseen sen verran, että voisitko opettaa muakin tekemään letin?! :)

Taru kirjoitti...

Mekin syötiin ja juotiin eilen hyvässä ravintolassa ja illalla katottiin elokuvaa kotona. Miehen kanssa. :) Se teidän vierailuviikonloppu sopii muuten niin että yövytte meillä ja me Antin porukoilla. Mutta palataan siitä vielä :)

Riikka kirjoitti...

Mirva: Tuollainen perus ranskalainen eli kalanruotoletti tehdään niin että aloitetaan kolmella "osiolla" kuten normaali lettikin, sitten vaan aina kun laitetaan vuorotellen sivulla olevia osioita keskelle, otetaan mukaan joukkoon lisää hiuksia....onpa vaikea selittää näin. Tässäpä video: http://www.ehow.com/video_17115_french-braid-hair.html :D Hihhihii kaikelle löytyy nykyään opetusvideo googlettamalla. Helppo tehdä mutta itselle tehdessä mulla ainakin alkaa kädet mennä maitohapoille jos tunaan sen kanssa liian kauan.

Taru: Kiva että tekin pääsitte vapaalle. Mua alkoi vähän ahdistaa miten paljon tuhlattiin kun se ravinteli olikin paljon kalliimpi mitä oltiin kuviteltu. Ja kiva jos meille yöpaikka järjestyy!

Taru kirjoitti...

Kyllä sitä välillä pitää tuhlata, varsinkin nautintoihin :)